Lær mer om #jobbifinans på denne ukens takeover

 

Denne uken er det Anette Snarset og Vigdis Bonvik fra Finans Norge som har takeover på #jobbifinans på Instagram. De har begge studert på BI og jobber som kampanjemedarbeidere for #jobbifinans.

Følg med på en spennende uke hvor Anette og Vigdis forteller mer om jobbingen med kampanjen #jobbifinans og ikke minst om den spennende casekonkurransens vi nettopp har lansert!

Anette Snarset og Vigdis Bonvik, Finans Norge

Anette Snarset og Vigdis Bonvik, Finans Norge


Anette

Anette har studert PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI, der hun var aktiv i studentutvalget Kollektivet. Før hun begynte hos Finans Norge i november, jobbet hun som salgs- og markedsassistent i selskapet DynamicWeb. På mange måter representerer Anette dere som vi ønsker å nå med #jobbifinans-kampanjen: Hun er ung, smart og energisk, og trodde aldri at hun skulle jobbe i finans.

Anette om å jobbe i finans: 

– Når jeg hører om folk som jobber i finans ser jeg for meg menn i dress som sitter og jobber med tall dag inn og dag ut, men det er absolutt ikke sånn. På kontoret til Finans Norge er det både menn, damer, eldre og yngre. Folk snakker og hygger seg i landskapet, dagene har høyt tempo og er sjeldent like. I Finans Norge jobber vi med hele finansnæringen og jeg ser mange type jobber - det er ingen tvil om at det finnes en jobb for mange forskjellige typer mennesker i finansnæringen.

Anette Snarset, Finans Norge

Anette Snarset, Finans Norge

Vigdis 

Vigdis har en bachelor i Internasjonal Markedsføring fra ESADE i Spania og Handelshøyskolen BI, og holder på med Master of Science i Strategic Marketing Management, også på BI. Før hun ble ansatt i Finans Norge var hun intern i markedsføringsavdelingen til Orkla Spain i Barcelona. 

Vigdis om finansnæringen

– Jeg har samme opplevelse av å begynne i Finans Norge som Anette. Det er utrolig spennende å være omgitt av så mange flinke mennesker med vidt forskjellige bakgrunner. Finansnæringen strekker seg over så mange temaer, alt fra betalingsløsninger til lover om terrorfinansiering og klimaendringer. For en variasjon! 

Vigdis Bonvik, Finans Norge

Vigdis Bonvik, Finans Norge

 

#Jobbifinans – kampanjejobbing og casekonkurranse 

Anette og Vigdis er kampanjemedarbeidere for #jobbifinans, en kampanje som har som mål å synliggjøre finansnæringen for studenter og young professionals. De jobber både med kampanjen i sosiale medier og planlegging av en stor casekonkurranse.

Anette har for eksempel jobbet aktivt med å få kontakt med studentmiljøene. Vigdis, som nettopp har startet sitt internship, er allerede godt i gang med innholdsproduksjon og skrivearbeid for å få opp nettsiden vår og planlegging av casekonkurransen.


Takeover på Instagram

En viktig del av #jobbifinans-kampanjen er de ukentlige takeoverene på instagram. Her lar vi unge i finansnæringen vise frem sin arbeidshverdag, og mangfoldet i rollene som finnes. Så langt har vi profilert jurister, ledere, UX-designere, banksjefer, kommunikasjon og HR. Fremover vil vi introdusere blant annet analytikere, innholdsprodusenter, utviklere og folk som jobber med IT-sikkerhet.

Casekonkurranse 28 februar! 

Hovedfokuset vårt fremover vil være på planlegging av den store casekonkurransen som går av stabelen 28. februar i år på Stratos i Oslo, der deltakere skal løse en caseoppgave om fremtidens finansnæring. Det er en unik mulighet til å lære mer om finansnæringen og møte andre engasjerte studenter på tvers av faglige retninger og studiesteder.

Synes du dette høres dette spennende ut? Meld deg på her!

 
Ingvild Kirkedam